Enkelt, effektivt med full koll

Retendo Time är ett effektivt tid- och projektsystem med fakturering som gör det enkelt att hålla koll på hela din verksamhet. Med hjälpfilmer och vår snabba support kommer du igång snabbt och smidigt.

Allt finns i molnet

Eftersom Retendo Time är en molntjänst krävs varken nedladdning eller installation. All kommunikation skyddas dessutom genom kryptering.

Testa gratis

Du kan kostnadsfritt testa systemet i 30 dagar med alla funktioner inkluderade. Skapa ett gratiskonto redan idag! Behöver du hjälp finns vår support till hands.

Några av våra kunder

Hur hjälper Retendo er att bli effektivare?

– Framför allt genom att Retendo har ett enkelt och smidigt gränssnitt för konsulternas tidrapportering. Det gör att konsulterna sparar tid. Eftersom det är webbaserat har de tillgång till systemet överallt: på kontoret, hemma, eller hos kunden. Kopplingen till faktureringen minimerar sedan risken att det blir fel, som det kan bli när man kopierar information mellan olika system.

Jesper Hillberg, Realtime Embedded AB

Varför valde ni Retendo?

– Vi gjorde en utvärdering av olika system på marknaden, och Retendo var det som bäst mötte behoven hos ett konsultbolag. Ganska många system är mer anpassade till uppdragsbyråer, och så jobbar inte vi riktigt. Retendo förstår verkligen affärsprocessen kring konsulting och har gjort en väldigt genomtänkt modell som passar för hur vi rapporterar, lägger upp och planerar uppdrag.

Håkan Lindberg, B3IT Management AB