Ordning och reda med säljuppföljning

Med Retendo CRM får du full koll på kunder, leads, aktiviteter, pipeline och försäljning. Med ordning och reda går försäljningen smidigt att både planera och följa upp, och du kan vidga din kundkrets.

Allt finns i molnet

Eftersom Retendo CRM är en molntjänst krävs varken nedladdning eller installation. All kommunikation skyddas dessutom genom kryptering.

Testa gratis

Du kan kostnadsfritt testa systemet i 30 dagar med alla funktioner inkluderade. Skapa ett gratiskonto redan idag! Behöver du hjälp finns vår support till hands.

Flexibelt och anpassningsbart

En fördel med Retendo generellt är den flexibla strukturen. Systemet innehåller all funktionalitet men man aktiverar bara de funktioner varje kund vill ha. Det är väldigt smidigt och gör att kunder inte störs av funktioner de inte vill ha.

Retendo är också väldigt tillmötesgående i att hitta lösningar på vad vi behöver för att det ska fungera. Större leverantörer är sällan intresserade av att anpassa sina system.

Integration med tid- och projektsystem

– Det vi lagt upp i CRM-verktyget skickar vi över till Retendo Business genom en knapptryckning. Då har vi grunddata för uppdragen på plats, som vi sedan resurssätter och planerar i Retendo Business, plus att vi även har tidrapportering och fakturering där. Det blir en väldigt effektiv hantering av hela processen från en potentiell kund till skickad faktura.

Johan Sällemark, Ekelöw InfoSecurity AB